Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Maak zelf natuurlijke babyverzorging op BabybeGood paviljoen

'Een Veilig Nest' aanwezig op Negen Maanden Beurs

Van 22 tot en met 26 februari biedt 'Een Veilig Nest' op de Negen Maanden Beurs in het BabyBeGood paviljoen de mogelijkheid aan jonge ouders om zelf natuurlijke babyverzorging te maken. Daarnaast biedt dit initiatief van WECF informatie aan over veilig speelgoed, recepten om op een eenvoudige manier zelf duurzame schoonmaakmiddelen te maken en tips voor gezond en veilig klussen.
 
Met 'Een Veilig Nest' laat het internationale vrouwen- en milieu netwerk WECF (Women in Europe for a Common Future) zien hoe je op een kleinschalige, goedkope en duurzame manier kunt zorgen voor een gezonde leefomgeving voor iedereen, maar vooral voor de allerkleinsten.
 
WECF werkt hard aan een gezond leefmilieu voor iedereen. En met name tijdens de zwangerschap kan blootstelling aan gevaarlijke stoffen negatieve gevolgen hebben voor de gezondheid en ontwikkeling van het ongeboren kind. Risicovolle stoffen mogen helaas nog volop worden gebruikt in alledaagse producten als cosmetica, textiel, verf en schoonmaakmiddelen. Een Veilig Nest voorziet ouders van duidelijke informatie, doet onderzoek en pleit zowel in Den Haag als Brussel voor strengere wetgeving.
 
Een Veilig Nest is voor de Negen Maanden Beurs een samenwerking aangegaan met BabybeGood. BabyBeGood is een initiatief van twee mama's, Anna en Tamara, met een missie: "Wij zoeken naar initiatieven en producten waar goed over nagedacht is." Op de website www.babybegood.nl, bij events en via sociale media delen zij alle tips en ervaringen met andere jonge ouders (in spé). Zo inspireert BabyBeGood tot het maken van 'groene' en gezonde keuzes.
 
Het BabyBeGood paviljoen vind je bij standnummer 08.605 op de Negenmaandenbeurs in de Rai van 22 februari t/m 26 februari 2012. Het programma is hier te vinden.
 
Voor meer informatie: Bekijk de duurzame en gezonde oplossingen in het BabyBeGood paviljoen of bezoek de virtuele babykamer op: www.eenveilignest.nl en www.wecf.eu.
Publicatiedatum: