Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Recyclebare zonnebril in bio-katoenen tasje

Nieuw: Ki ET LA zonnebrillen voor kinderen

Kleurrijk, comfortabel, sterk en zelfs recyclebaar: dat zijn de revolutionaire zonnebrillen van Ki ET LA. Er zijn speciale uitvoeringen voor baby’s, dreumesen en peuters en maar liefst 8 kleuren om uit te kiezen. De hippe brillen bieden optimale UV-bescherming, zowel 's zomers als 's winters. Vanaf vandaag ook in Nederland verkrijgbaar bij Babybio.nl.



Geen scharnieren of schroefjes

De vrolijke zonnebrillen van Ki ET LA zijn bijzonder in hun soort: uit één stuk gemaakt is het montuur superflexibel en breekt het niet snel. De dunne brilpootjes oefenen geen druk uit op de slapen of oren en de soepele, elastische band houdt de bril op zijn plaats. Uiteraard garanderen de Ki ET LA-brillen 100 procent UV-bescherming. Bovendien is het de eerste kinderbril die recyclebaar is. De verpakking, een mooi bio-katoenen tasje, zet alle puntjes op de i.

Voor elk kind de juiste maat

Ki ET LA ontwierp de zonnebrillen in 3 uitvoeringen die de gezichtsontwikkeling van het kind volgen: De Diabola, voor baby’s van 0 tot 1,5 jaar, is een speciale zonnebril die 2 maten ineen biedt. Eén kant voor de allerjongste baby’s met een nauwelijks ontwikkelde neusbrug, en omgedraaid voor een meer ontwikkelde neusbrug (vanaf 8 maanden). Daarna volgen de Jokaki, voor dreumesen van 1 tot 2,5 jaar en de Jokala, voor peuters van 2 tot 4 jaar.



Babybio.nl

Ki ET LA is in Nederland exclusief te koop bij www.babybio.nl. De webshop biedt vooral eerlijke en duurzame producten voor baby's en kinderen. Alleen het allerbeste voor de allerkleinsten, en veilige bescherming voor kinderogen hoort daar natuurlijk gewoon bij.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: