Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Baltussen op BioVak 2012

Baltussen Conserven staat samen met Bio+ op de BioVak in Zwolle. Baltussen nodigt haar relaties, zowel leveranciers als afnemers, van harte uit om een bezoek te brengen aan haar stand met nummer C124.

De beurs is een ontmoetingsplaats voor alle ondernemers die iets met biologisch doen of willen gaan doen. Baltussen verwacht dat de beurs druk bezocht gaat worden. Ze wil tijdens de beurs graag met haar relaties van gedachten wisselen hoe ze door verdere samenwerking de markt voor biologische conserven kan laten groeien en verduurzamen. "Dat is ook één van de redenen waarom Baltussen kiest voor een stand samen met Bio+ tijdens deze vakbeurs", vertelt Arie Ermstrang. Bio+ is een voorbeeld van hoe je met behulp van zowel horizontale als verticale samenwerking markten kunt ontwikkelen. Baltussen is één van de inmiddels al circa 40 Bio+ licentiehouders die samen een assortiment van al meer dan 300 lekkere producten van natuurlijke origine kunnen aanbieden.

Er is veel te zien en te proeven in de stand (C124) van Baltussen.

De BioVak is er voor iedereen die zich interesseert voor duurzame landbouw en voedselkwaliteit vanuit de biologische visie. Voor meer informatie over de BioVak Beurs 2012 kunt u terecht op www.biovak.nl.

18-19 januari | Stand C124 | IJsselhallen, Zwolle

Publicatiedatum: