Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Doezels: Eerlijke spulletjes om heerlijk te slapen

Een uniek concept waar slapen en eerlijke producten worden samengebracht tot een webwinkel met fairtrade, ecologische en biologische slaapartikelen voor baby's en kinderen. Doezels.nl opent haar virtuele deuren met een passende lanceringactie.

De online winkel is bedoeld voor verkoop van slaapartikelen voor kinderen. Hier vind je merken en artikelen die aansluiten bij het thema 'eerlijk' én die een eigentijdse uitstraling hebben. Textiel en kleine accessoires die een bijdrage leveren aan een fijne, zachte en vertrouwde plek om te slapen.

De fairtrade, ecologische, biologisch geproduceerde, met de hand gemaakte artikelen dan wel met opbrengst voor een goed doel hebben allemaal een relatie met slaapcomfort of de slaapomgeving. Het assortiment zal bestaan uit onder andere: pyjamaatjes, slaapzakjes, slaapmutsjes, pantoffeltjes, ochtendjasjes, dekentjes, kussentjes, bedlinnen, knuffeltjes, muziekdoosjes, nachtlampjes, draagdoeken en omslagdoeken.

De producten zijn ook zeer geschikt om cadeau te doen. Gelegenheden zouden geboortes en verjaar- en feestdagen kunnen zijn.

Merken die je er treft passen bij het concept van Doezels.nl. Zo ook With a touch of Rose van Anne-Rose Hartman - van der Krabben, met producten gemaakt van biologisch (GOTS) én fairtrade (Max Havelaar) gecertificeerd katoen. "Iets goed doen zit in het dna, en dan gaat het niet alleen om kwaliteit. Op dit vlak hebben wij elkaar gevonden. Ik ben dan ook oprecht blij dat With a touch of Rose leverancier is van Doezels.nl. Bezoek de website, want die mag er zijn!", aldus Anne-Rose.

Het aanbod van fijne producten is 'natuurlijk' al reden genoeg om een kijkje te nemen op www.doezels.nl.
Publicatiedatum: