Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Puur Mieke: webshop met biologische allergeenvrije producten

Tholen – Puur Mieke is een webshop met veel biologische levensmiddelen en verzorgingsproducten. “Alles wat wij verkopen is vrij van slechte E-nummers, geraffineerde suiker, soja, lactose, gluten en gist. Wij kijken alle producten na”, begint Mieke. “Er komen constant nieuwe, goede producten bij. Er komt bijvoorbeeld binnenkort weer een sinterklaasassortiment aan dat vrij is van lactose en noten.”



Het assortiment is pas weer uitgebreid met verschillende nieuwe producten. “Wij hebben een paar producten die niet veel anderen hebben. Allereerst verkopen we biologisch cassavemeel. Dat is glutenvrij en kun je een op een vervangen voor tarwe. Daarnaast verkopen we White Pearl kokosolie. Dat is exclusieve kokosolie van goede kwaliteit. Deze kokosolie heeft een aparte filtermethode, waardoor hij niet in contact komt met plastic. En ten derde verkopen we collageen van Great Lakes. Dat is alleen niet biologisch.”

Mieke heeft ook nog andere producten in het assortiment. “Wij verkopen ook veel drinkflessen van One Green Bottle. Dat zijn RVS-drinkflessen, waardoor ze dus BPA-vrij (bisfenol A) zijn. Daarnaast verkopen we ook verschillende broodtrommels. Ook de wasnoten lopen heel hard. Dat zijn biologische noten die reinigend zijn. Mensen kunnen deze gebruiken om kleding te wassen. Deze doe je dan in een katoenen zakje en ze geven geen schadelijke stoffen af.”

Voor meer informatie:
Puur Mieke
Schutboom 2B
5427 CG Boekel