Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Duurzame verpakking voor zachtfruit, cherrytomaatjes en sugar snaps

Bio-teler wint prijs voor recyclebare verpakking

A & A Organic Farms heeft de Organic Innovations Showcase Award gewonnen op de Organic Produce Summit van juli 2018 in Monterey. De prestigieuze prijs deelt deze prijs elk jaar uit aan een bedrijf voor het ontwikkelen van een product dat een transformerende impact heeft op de bio-sector. A & A Organic Farms uit Watsonville ontving de prijst dit jaar voor het gebruik van milieuvriendelijke, recyclebare verpakkingen voor aardbeien, cherrytomaatjes, frambozen, bramen en sugar snaps. De kartonnen verpakking bestaat uit inkt op plantaardige basis, foodgrade kleefstoffen, waterbasis coating en zonder was en aangebrachte labels.


 
A & A Organic Farms President & medeoprichter Andy Martin: "Het winnen van deze prijs is heel betekenisvol voor ons. We hadden behoefte aan een milieuvriendelijkere verpakkingsoptie voor onze klanten. Het feit dat onze branchegenoten op ons hebben gestemd als het meest innovatieve bedrijf laat zien dat onze gedachten gegrond waren. De sector wil deze transitie maken en we zijn blij daar deel van uit te maken. De feedback van de consument social media op deze verpakking was ongelooflijk. Veel van de producten die we aanbieden met deze verpakking zijn ook Fairtrade gecertificeerd."
 
Contact: 
Aimee Martin 
A&A Organic Farms
Tel: (+1) 831-768-0300 
Publicatiedatum: