Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Charly's All is Fair' verkrijgbaar bij Udea en Ekoplaza

'Chary's All is Fair' is een jong Nederlands bedrijf dat biologische en plantaardige voeding maakt op basis van reststromen van Fairtrade cashewnotenproductie. Deze artisanale producten zijn vrij van soja, suiker, gluten, E-nummers, geur- kleur- en smaakstoffen, maar vol goede voedingsstoffen. In België ligt Charly's al sinds vorig jaar in de schappen van BioPlanet, maar sinds vandaag zijn deze duurzame producten ook te vinden in Nederland bij Udea en Ekoplaza.



Charly's All is Fair is opgericht door Charlotte Zum Vörde Sive Vörding, een bevlogen ondernemer die uit liefde voor dieren, mensen en de wereld puur eten wil creëren waar iedereen van kan genieten ongeacht dieetwensen of allergieën. Waar het bedrijf de eerste jaren gericht was op zoetigheden en catering, kwam steeds vaker de reactie dat men wel plantaardiger wilde eten, maar dat ze kaas niet wilden opgeven. Zodoende ging Charlotte in 2015 de keuken in en ontstonden de eerste Charly’s. Charly's producten zijn voor elk moment van de dag: op toast of op de boterham, in de pasta of salade of 's avonds bij de borrel. De landelijke opname van de producten van Charly's All is Fair in het assortiment van Udea en Ekoplaza is een belangrijke stap voor Charlottes onderneming en laat ook duidelijk een vooruitgang zien in de markt voor veganistische alternatieven.

Voor meer informatie: 

Charlotte Zum Vörde Sive Vörding
Charly's All is Fair
06 28176601
Publicatiedatum: