Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van CoCoa chocolade: Kerstman

Met trots presenteert UniPharma een vegan en biologische chocolade Kerstman. "UniPharma heeft hiermee een primeur in handen", vertelt Marloes Koenen. CoCoa wordt geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnorm en het Bean-to-Bar principe. Zo houdt CoCoa de volledige controle over het productieproces. CoCoa importeert de cacao bonen zelf direct uit Peru en maakt haar chocoladeproducten op ambachtelijke wijze in haar eigen banketbakkerij.

De kokosvariant.

Het handmatige proces vindt plaats bij temperaturen onder de 45 °C want zo blijft de kwaliteit van de chocolade optimaal en is er geen afbraak van de waardevolle enzymen en mineralen, zoals Magnesium, van de cacaoboon.

De CoCoa Kerstman is verkrijgbaar in twee smaken: amandel en kokos.

En de amandel Kerstman.

CoCoa:
  • Biologisch
  • Vegan: zuivelvrij
  • Glutenvrij en sojavrij
  • Gezoet met kokosbloesemsuiker
  • RAW/ongeroosterde chocolade

Met CoCoa beleef je de pure smaak van echte chocolade.

Voor meer informatie: www.unipharma.nl
Publicatiedatum: