Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van webmaster naar taartenbakster

"Mijn taarten wonnen aan smaak door de biologische ingrediënten"

Geraldine van Doorn besloot na een burn-out haar hart te volgen en taartenbakster te worden. Bij Geraldine, van Amélie bakt taarten, wordt gebakken met biologische ingrediënten zonder extra toevoegingen. Geraldine bakt met liefde een taart voor mensen voor wie het niet zo vanzelfsprekend is om een stukje taart te kunnen eten door allergieën.


Bron: Gelderlander
Publicatiedatum: