Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Crisis doet conservenverkoop in Duitsland toenemen

De zoektocht naar de bron van de ziekteverwekker EHEC blijft gaande. Ondertussen groeit op de Duitse markt de vraag naar conserven. Veel exploitanten van grote kantines spelen het op veilig en vermijden rauw voedsel.

De Klinik Naila vertrouwt bijvoorbeeld alleen op blik. "We gebruiken momenteel alleen conserven, zodat we er zeker van zijn dat de producten voldoende verwarmd zijn", licht Markus Hochmuth van de kliniek toe. 

Publicatiedatum: 1-6-2011

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

12-4-2018 "Trots dat Odin en Machandel al zo lang verbonden zijn"
5-3-2018 "Blijven uitgaan van onze eigen kracht"
2-2-2018 Servero wil complete appelmoescategorie herdefiniŽren
25-1-2018 Unox Biologische erwtensoep minst zout
12-1-2018 Ook ready-to-eat-lijn en single packs van Kleinstesoepfabriek
21-12-2017 Het land van de biologische kastanjes
14-11-2017 Sour ontwikkelt maaltijdmixen met eiwit uit reststromen koolzaad
27-10-2017 Natudis: "Ekoland tomatensoep voldoet aan richtlijnen Voedingscentrum"
26-10-2017 Bio bekleedt top 5 in Tomatensoepwijzer
5-10-2017 Interne automatisering Machandel voorzien van impuls
18-7-2017 Minder voedselverspilling bij gebruik van diepvriesproducten
21-6-2017 "Wij voegen geen middelen toe. Nul"
13-6-2017 "Liever lokaal geteeld gangbaar fruit dan ingevlogen bio-fruit"
12-4-2017 Conservenfabriek draait overuren door vroege aspergeoogst
3-4-2017 Wilde bessenjam en -siropen Torfolk GŚrd nu in Nederland
29-3-2017 Groningen stimuleert teelt voor bio-conserven
22-3-2017 Duurzaam dieet voor je kat
7-3-2017 Biologische babyvoeding en conserven in trek
13-10-2016 Bio-aandeel Baltussen toegenomen tot 50%
30-9-2016 Baltussen kampt met aanvoerproblemen na extreem weer

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *