Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Crisis doet conservenverkoop in Duitsland toenemen

De zoektocht naar de bron van de ziekteverwekker EHEC blijft gaande. Ondertussen groeit op de Duitse markt de vraag naar conserven. Veel exploitanten van grote kantines spelen het op veilig en vermijden rauw voedsel.

De Klinik Naila vertrouwt bijvoorbeeld alleen op blik. "We gebruiken momenteel alleen conserven, zodat we er zeker van zijn dat de producten voldoende verwarmd zijn", licht Markus Hochmuth van de kliniek toe. 
Publicatiedatum: