Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage drukbezochte Biologische Lentemarkt van De Groene Passage

Tholen - Zaterdag 28 mei vond de veertiende editie van de Biologische Lentemarkt bij De Groene Passage plaats. Roosmarijn Saat van de organisatie spreekt van een groot succes. Het droge, maar niet te warme weer, zorgde voor een continue stroom van bezoekers die allerlei producten konden proeven.

Op de Biologische Lentemarkt krijgen bedrijven de kans om hun producten rechtstreeks door de consument te laten proeven. Roosmarijn vertelt dat het tof is om samen met de leveranciers zo'n dag te organiseren. "Iedereen is ook heel positief, dat maakt het erg leuk."

Klik hier om de foto's van de stands te bekijken.



De markt is met posters op tientallen verkeerspalen gepromoot. "We hebben de Biologische Lentemarkt voor het eerst Rotterdam-breed aangekondigd. Dit was best nog wel even spannend, maar aan de opkomst te zien, heeft dit gewerkt."

Er waren in totaal 55 stands. Een nieuw record. Vorig jaar waren dit er nog vijftig. "We hebben daardoor nu overal dubbele straten. Dat zorgt voor een betere doorloop."

Klik hier om de foto's van de stands te bekijken.



Bezoekers kregen volop de mogelijkheid om van producten te proeven die zij normaal in de natuurvoedingswinkel Gimsel kopen. Ook slagerij De Groene Weg liet bezoekers proeven van hun biologische vlees. Het Jazz-trio Aces of Syncopation, een buikdanser en feesttent met bar zorgde voor verder vermaak.