Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 30 mei tot en met 18 juni

Kans op Bio+ kookworkshop bij Plus Van den Hoven

Vanaf heden maken klanten van Plus Van den Hoven in Heerde en Wezep kans op een Bio+ biologische kookworkshop voor twee personen. Bio+ is een biologisch merk met een breed aanbod van producten van natuurlijke komaf. Met het verloten van de kookworkshops (120 in totaal) wil Plus het kiezen voor biologische producten extra toegankelijk voor haar klanten maken. Daarnaast laat de supermarkt zien dat culinair en biologisch heel goed hand in hand gaan.

De actie loopt van 30 mei tot en met 18 juni. Van alle supermarkten in Nederland beschikt Plus over het grootste assortiment biologische producten, van het merk Bio+. Bij de productie en teelt van Bio+ producten zijn meerdere partijen betrokken. Boeren, tuinders en kwekers werken volgens strikte wettelijke regels, zodat de herkomst van alle producten 100 procent biologisch is. Bovendien laat Plus zien dat biologische producten niet duur hoeven te zijn, door de laagste prijs van biologisch vlees aan te bieden.

Om kans te maken op de buiten kookworkshops moeten klanten van Plus vier barcodes van Bio+ verpakkingen verzamelen. Plus en Bio+ verloten vervolgens landelijk 120 kookworkshops voor twee personen. De workshops vinden plaats in de speciale Bio+ kookstudio in Nijkerk, onder leiding van een Bio+ kok.

Bron: Veluweland
Publicatiedatum: