Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Interim-directeur Bavo van den Idsert:

'Bionext staat open voor alle partijen die bio verder willen brengen'

Tholen - Bavo van den Idsert, interim-directeur van de deze week gepresenteerde ketenorganisatie Bionext, is erg tevreden met de totstandkoming van de organisatie. "Ik ben blij dat we de goede vorm hebben gevonden en deze ketenorganisatie op hebben kunnen zetten. We hebben hier lang aan gewerkt en het resultaat mag er zijn."

Belangrijk is dat met deze ketenorganisatie ook voor andere partijen projecten uitgevoerd kunnen worden. "Bionext staat open voor alle partijen die bio verder willen brengen." Hij geeft aan dat het hierbij bijvoorbeeld kan gaan over projecten rondom wetgeving of communicatie en promotie.

Bionext staat volgens hem ook echt klaar voor het bedrijfsleven. "Om iets te kunnen realiseren in deze sector, moest het bedrijfsleven meer betrokken worden. Dit is nu het geval, het bedrijfsleven is bestuurlijk zelfs medeverantwoordelijk."

Belangrijke stap

De ontwikkeling van de ketenorganisatie is een belangrijke stap, zeker nu de overheid zich na een succesvolle tijd terugtrekt. "Het bedrijfsleven moet dit nu overnemen. Dit is overigens altijd de doelstelling geweest na afloop van het convenant."