Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Planet Organic lanceert reep voor een goede darmgezondheid

De nieuwe Biolive Crunch repen, ontworpen door de experts van Planet Organic, bevatten maar liefst een miljard kolonie vormende eenheden (CFU) van de sporenvormende bacteriënstam Bacillus coagulans GBI-30, 6086. Anders dan bij andere probiotica is deze gepatenteerde stam voortgekomen uit veel onderzoek en ontwikkeling en is bewezen dat het goed tegen hitte kan, verwerkt kan worden, lang houdbaar en bestand is tegen maagzuur, zodat het effectief is in het darmstelsel. 
 
Het idee van een gezond darmstelsel is een groeiende trend en steeds meer consumenten kiezen ervoor om probiotische voeding die goed zijn voor het darmstelsel toe te voegen aan hun dieet, zoals zuurkool, kefir en kombucha. Deze voedingsmiddelen verbeteren de spijsvertering, het immuunstelsel, de stemming en nog veel meer. 

Planet Organic’s Biolive Crunch repen leveren een functionele dosis van darmvriendelijke probiotica in iedere reep, waardoor ze veel meer zijn dan alleen een heerlijk tussendoortje.

Naast dat de repen vegan en glutenvrij zijn, bevatten ze ook geen geraffineerde suikers en hebben ze een omhulsel van rauwe chocolade.

Anders dan conventionele chocolade is de chocoladecoating van de repen helemaal vegan en bevatten ze veel antioxidanten en vitaminen, zoals magnesium en ijzer. Daarnaast staat cacao erom bekend dat het een bron is van serotonine en tryptofaan - oftewel, de meest natuurlijke geluksstoffen die er zijn.

De repen zijn beschikbaar in drie smaken: de bestverkopende Zoute amandel - die van nature rijk is aan vitamine E, de Goji & Pompoenzaden reep die vol met antioxidanten zit dankzij de rode bessen die het bevat. Als laatste is er de Moerbeien Spirulina reep, die een dosis zoetwateralgen bevat die bekend staan als superfood.

De repen zijn beschikbaar bij de winkels van Planet Organic in Londen. De repen kosten bars retail for £2.50 (€2,80), maar zijn op dit moment in de aanbieding voor slechts £2 (€2,25). Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2018.


Publicatiedatum: