Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw-Zeeland: Eerste biologisch wijnfestival

Organic Winegrowers New Zealand is trots op de aankondiging van het eerste jaarlijkse Biologische Wijn Festival. De lente-equinox van het zuidelijk halfrond valt in deze week die van 17-23 september plaatsvindt in Queensland. Meer dan 35 wijnhuizen zullen meedoen. Verschillende Nieuw-Zeelandse toprestaurants zullen diners serveren waarbij biologische wijnmakers zelf hun wijnen presenteren. Ook staan workshops en wijnproeverijen op het programma.

Sherwood's biologisch wijnfestival zal tien wijnhuizen presenteren, die allemaal hun wijnen en geheimen zullen onthullen. Naast de proeverijen is er ook een pop-up bar met een selectie biologische wijn om te kopen om te drinken bij de beruchte Sherwood's zondaglunch en barbecue. Het festival wordt verder opgefleurd met een biologische markt en live muziek. Voor de kinderen is er een 'kids corner' die ouders de gelegenheid biedt om in de 'outdoor wine lounge' te relaxen.

Een hoogtepunt van het festival zal een masterclass van Stephen Wong zijn. Hij is een expert op het gebied van biologische en natuurlijke wijnen in Nieuw-Zeeland en zal om te proeven een aantal wijnen van over de hele wereld bij zich hebben.

Bron: Scoop

Publicatiedatum: