Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwbouw Bio4Pack in Nordhorn nadert voltooiing

In maart van dit jaar is gestart met de bouw van een nieuw magazijn en kantoor voor Bio4Pack. Nu, 4 maanden later, bevindt de nieuwbouw zich al in de afwerkfase. "Per 1 augustus gaan we met het magazijn al naar de nieuwe locatie en vanaf 15 augustus met het kantoor", vertelt directeur Patrick Gerritsen.



Op de speciale 'nieuwbouw' fotopagina krijgt u een overzicht van hetgeen in de afgelopen 4 maanden allemaal is gebeurd. Klik hier om deze pagina te bekijken.



Bio4Pack verklaart op de eigen website de nieuwbouwplannen als volgt: "Het gaat goed met Bio4pack. En daar zijn we heel erg blij mee, want dat betekent dat we groeien en daarmee meer werkgelegenheid bieden. Maar ook dat de verpakkingswereld steeds bewuster wordt van de rol die ze kan spelen in het duurzaam maken van onze economie. Daar zijn we nog veel blijer mee want alleen met een circulaire economie kunnen we nog lang genieten van de ontwikkeling van onze onderneming. De groei betekent ook dat we ruimte te kort komen. Voor opslag maar ook voor een aangename kantooromgeving. Bio4Pack gaat daarom verhuizen naar een nieuw pand in Nordhorn."

Voor meer informatie: www.bio4pack.com

Publicatiedatum: