Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Als er biologisch beschikbaar is, heeft dat onze voorkeur"

Baltussen wil bio-aanbod verder uitbreiden

Baltussen Konservenfabriek in Driel bestaat dit jaar 150 jaar. Ruim 60 procent van de groenten die bij de oudste conservenfabriek van het land worden verwerkt, is biologisch. "Dat willen we verder uitbreiden", vertelt directeur-eigenaar Ruben Bringsken. "Als er biologisch beschikbaar is, heeft dat onze voorkeur. Wij hebben ons hierin gespecialiseerd." Een belangrijke impuls voor het biologische segment van Baltussen was de productie voor het merk Bio+, waar de fabriek twaalf jaar geleden mee begon. Verder vertelt Ruben dat de missie van Baltussen is om Nederlandse consumenten weer aan de groenten te krijgen.

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Nieuwe Oogst

Publicatiedatum: