Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

People Wear Organic uitgeroepen tot 'Sustainable Brand of the Year'

De jury van de German Brand Award heeft het eco fashion-label People Wear Organic drie onderscheidingen gegeven voor haar uitstekende merkvoering. Daarmee is het label, dat ooit begon als een eigenmerk van biologische supermarktketen Alnatura, 'Sustainable Brand of the Year'. Daar komt nog een onderscheiding in de categorie 'Fashion' bij en in de categorie 'Kids & Toys' scoorde hun merk Biobaby punten.

„Door consequent handelen en een duidelijke merkvoering hebben we vanPeople Wear Organic en Biobaby twee succesvolle merken gemaakt die zich dynamisch ontwikkelen en steeds meer klanten bereiken en enthousiast maken", becommentarieerde Nicole Pälicke, bedrijfsleiding van People Wear Organic, het succes tijdens de prijsuitreiking in Berlijn.

„Wij handelen allemaal uit overtuiging en met passie en hebben hoge eisen aan de stilistiek en de duurzame kwaliteit van onze producten. We zijn vandaag een stap dichter bij ons doel gekomen om nog meer waardering en zichtbaarheid voor ons gecertificeerde natuurtextiel te krijgen", vervolgt Nicole.

Er wordt grotendeels geproduceerd met Egyptisch bio-katoen. Al het natuurlijke textiel van People Wear Organic voldoet volgens het bedrijf bovendien aan de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Publicatiedatum :Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018