Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Bio-koekjes voor Nijmeegse Vierdaagse

Tholen - De Nijmeegse Vierdaagse is weer van start gegaan. Speciaal voor de Vierdaagse bakt Bakkerscafé dé Bakkerij biologische koekjes in de vorm van een voet. "Die koekjes bakken we ieder jaar speciaal voor de Vierdaagse. Dit doen we al zolang ik het me kan herinneren. Ons brood en banket is allemaal biologisch", vertelt Lotte vanuit de vestiging aan de Hatertseweg 23C in Nijmegen. "De koekjes worden veel verkocht. Sommigen kopen ze voor de lopers, anderen voor zichzelf." Hét Bakkerscafé heeft twee vestigingen, dé Bakkerij aan de Hatertseweg 23C en de lunchroom Brood op de Plank aan de Castellastraat 29.


Voor meer informatie: www.bakkerscafe.nl

Publicatiedatum: 18-7-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

20-8-2018 Brand in Duitse bio-bakkerij Gut Wulksfelde
14-8-2018 Huttenbouwers worden verwend met biologische rozijnenbroodjes
8-8-2018 Biologische granen zijn niet voldoende beschikbaar
18-7-2018 "Mijn taarten wonnen aan smaak door de biologische ingrediënten"
12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
28-6-2018 Nieuw: Naakte Haver Brood
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Oké FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *