Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Frank Loef:
"Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"

BioPizza opent half september, vlak achter BioToko. Naast Indonesisch bieden ondernemers Frank, Thomas en David Loef vanaf die tijd dan ook gerechten uit de Mediterrane keuken. Er is ruimte voor 70 gasten in het pand aan het Groote Bolwerk 45. Frank Loef: "We beleven nog steeds veel plezier aan het bereiden van Indonesische gerechten, maar met de keuken kun je weinig uitstapjes maken. Daarom kijken we ernaar uit om gerechten te maken van rond de Middellandse Zee. Vrijwel alles bij Bio Toko is biologisch, dat wil zeggen: voor ongeveer 92%. Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch. We gaan de biologische keuken nóg verder doorvoeren."

Voor meer informatie: www.biotokozutphen.nl

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Contact Zutphen


Publicatiedatum: 12-7-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend
21-6-2018 Bio-horecaketen The Barn is failliet
19-6-2018 'Plantastic! Health Hub maakt Rotterdam groenste hotspot van Nederland'
19-6-2018 "Cateringconcept gezond, biologisch, duurzaam en lokaal"
15-6-2018 Meer bio voor grootkeukens
13-6-2018 EKO-keurmerk Horeca voor The Barn Leidsche Rijn en Odin-Rio de Bio
13-6-2018 Schijn bedriegt: garagebox is biologische, duurzame broodjeszaak
11-6-2018 Maximaal 130 Nederlandse vestigingen van La Place
8-6-2018 Twaalf procent van de foodtrucks op festivals noemt zijn eten biologisch.
8-6-2018 SNCKBR opent Europa’s grootste plantaardige restaurant in Utrecht
7-6-2018 Biologisch menu voor spelers Belgisch voetbalelftal
4-6-2018 Exki naar Duitsland en Spanje
31-5-2018 Den Haag uniek horecaconcept rijker

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *