Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"We zijn trots een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de koffiemarkt"
NESCAFÉ Dolce Gusto komt met 100% biologische koffie

Nestlé’s NESCAFÉ Dolce Gusto introduceert de nieuwe 100% biologische Absolute Origins. Deze drie biologisch en verantwoord geteelde koffiesmaken zijn afkomstig uit Colombia, Honduras en Peru. De Absolute Origins zijn de eerste 100% biologische koffies binnen het NESCAFÉ Dolce Gusto-capsulesysteem.



De Colombia is een verfijnde lungo met tonen van amandel, nootmuskaat en geroosterde gerst. Honduras is een milde espresso met tonen van honing, donkere chocolade en munt. Peru is een intense espresso met aroma’s van zoethout, roze peper en zwarte bessen.

Met de nieuwe 100% biologisch en verantwoord geteelde koffies speelt NESCAFÉ Dolce Gusto volledig in op de toenemende consumentbehoefte aan transparantie over de oorsprong van het product en gezonde voeding. "We zijn ontzettend trots dat we met deze geweldige range 100% biologische, Absolute Origin-koffies een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van de koffiemarkt", zegt Harm de Groot, Marketing Manager NESCAFÉ Dolce Gusto.



De biologische NESCAFÉ Dolce Gusto Absolute Origins van pure Arabica-bonen zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn. De koffies zijn herkenbaar aan hun metallic verpakkingen met een verfijnd reliëf, dat een figuur vormt dat kenmerkend is voor het land van herkomst.

Voor meer informatie: www.nestlé.nl

Publicatiedatum: 12-7-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

13-7-2018 Terugroeping Karma-thee van Biofresh Belgium
11-7-2018 'Grotere' oplossingen voor biologische sappen
10-7-2018 Hipsterbaard of bakfiets niet noodzakelijk om bio te consumeren
4-7-2018 Eerste biologische sportdrank op de markt
3-7-2018 Coca-Cola wil met Honest de trend zetten op biologisch gebied
3-7-2018 Simon Lévelt waarborgt kwaliteit met Q-grader Arabica
29-6-2018 Simon Lévelt ontwikkelt biologische theelijn voor Marqt
28-6-2018 Een espresso STOUT tijdens 'World of Coffee'
27-6-2018 "Het aanbod biologisch gecertificeerde koffiesoorten is verdubbeld"
26-6-2018 Hoe Derrick Neleman de biologische wijnmarkt verovert
26-6-2018 Kotobuki Matcha-thee in een nieuw jasje
21-6-2018 Karel Thieme terug van bezoek aan Chinese Thee expositie
18-6-2018 's Werelds eerste natuurlijke sulfietvervanger
14-6-2018 Een blondje met een snor
14-6-2018 Nieuwe zomersmaak bio-frisdrank: Watermelon
6-6-2018 Biologische wijnen uit onbekendere wijnlanden
6-6-2018 Genieten van bio-biertje in haven Monnickendam
1-6-2018 Nieuw in Nederland: Captain Kombucha
28-5-2018 Franse wijnbouwers voelen gevolgen nachtvorst en hagel
25-5-2018 Gin gemaakt uit eigen biologische bloementuin

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *