Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Diplomering Kraaybeekerhof in drie delen

Drie opleidingen van Academie Kraaybeekerhof ronden voor de zomervakanties het jaar af met een diplomering. In de nieuwsbrief van juli staat dit verslag: Voor de betrokkenen een bijzonder moment. Een diploma-uitreiking is eigenlijk een heel functioneel gebeuren: een papiertje met een naam, eventueel een cijferlijst met allerlei resultaten. De werkelijke waarde is niet op papier te vangen. Een jaar of langer reist een student, samen met studiegenoten en docenten. En dikwijls blijft deze reis niet onopgemerkt voor het thuisfront, die daardoor ook een beetje meereist.


Tijdens deze reis doet zich allerlei voor, wat helemaal niet op een resultatenlijst staat. En deze gebeurtenissen, in interactie met jezelf of anderen, ontwikkelen iemand. Deze persoonlijke ontwikkeling is heel individueel en niet in resultatenlijstje te vangen. En juist het afronden van deze fase van ontwikkeling, gemarkeerd door een diploma uitreiking, maakt een diplomering tot een intens moment.

Studenten van de opleiding Natuur in Begeleiding ontvingen 19 juni hun diploma, de Natuurvoedingskundigen 28 juni. Zaterdag 7 juli zijn de studenten van Wereld van kruiden aan de beurt. Ook Kraaybeekerhof-tuinder, Dave Hardy ontving 19 juni zijn diploma.

Voor meer informatie: www.kraaybeekerhof.nl

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018