Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bezoekersenquête staat nu online

Datum BioVelddag 2019 bekend: heeft u goede ideeën voor volgend jaar?

De Biologische Velddag 2018 zit er weer op. Een recordaantal bezoekers en meer deelnemende bedrijven dan voorgaande jaren. Om de BioVelddag 2019 ook weer tot een succes te maken, kan de organisatie feedback van bezoekers goed gebruiken. Organisator Geertje Schlaman: "We zijn als organisatie nog volop in ontwikkeling en doen er steeds een stapje bij. Nieuwe ideeën en suggesties hoe het beter kan, horen we graag en hier doen we ook zeker wat mee. Uiteindelijk streven we er naar dat de BioVelddag interessant is voor een brede groep, actief in de biologische, maar ook in de gangbare sector."



De BioVelddag 2018 had het thema 'Kwaliteit smaakt naar meer!' en aan dit thema werd op vele manieren invulling gegeven. Het veldplein op de Prof. Broekemahoeve dat weer vol stond met marktkramen van bedrijven die contacten leggen met bezoekers en elkaar. Geertje Schlaman kijkt zeer tevreden terug: "Deze dag is uniek in de manier waarop boerenondernemers, onderzoekers en bedrijven actief in de landbouwsector samen komen in het veld om kennis en ervaring te delen. We willen mensen bij elkaar brengen en dat is gelukt. Volgend jaar gaan we zeker door. De BioVelddag 2019 staat al gepland en wel op 20 juni 2019."

Voor wie op de Biovelddag 2018 is geweest en graag zijn mening met de organisatie wilt delen, kan hier een korte vragenlijst invullen.


Publicatiedatum: