Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Past in verdere ontwikkeling van onze aanwezigheid in bio-certificering"

Amerikaanse Global ID Group koopt na Bioagricert ook Quality Partner

Het Belgische Quality Partner (QP) komt in handen van de Amerikaanse Global ID Group. Quality Partner werd in 2000 opgericht door een team academische onderzoekers. Het bedrijf voert in opdracht van bedrijven en sectororganisaties kwaliteitscontroles uit in de sectoren landbouw, voedselverwerking, detailhandel en catering. Tot het certificeringsaanbod van Quality Partner behoort ook 'Organic'.

Global ID Group nam afgelopen december ook al het Italiaanse Bioagricert over. Brad Riemenapp, CEO van Global ID, zegt over deze nieuwe overname: "De toevoeging van Quality Partner breidt de internationale aanwezigheid en leidende positie van Global ID verder uit. QP geeft ons toegang tot zijn brede en aantrekkelijke klantenbestand en 18 jaar expertise in testen, inspecties en certificering van voedselveiligheid. Deze acquisitie is een verdere stap in de ontwikkeling van de aanwezigheid van Global ID in de biologische certificering, na de overname van Bioagricert in december 2017. We zijn verheugd de Benelux te betreden met de voltooiing van deze acquisitie."

Voor meer informatie: www.quality-partner.be
Publicatiedatum: