Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Knorr brengt biologische bouillon lijn uit

Knorr brengt een biologische productlijn uit onder de naam ORGANIC en deze lijn bestaat uit verschillende soorten bouillon.

Het nieuwe assortiment is beschikbaar in de smaken kip, rund en groenten en is en komt in pakjes met vloeibare bouillon en potjes met poederbouillon. Alle producten van de lijn zijn glutenvrij. 



De vloeibare producten bevatten ieder zes pakjes en kosten €2,49. Het bouillonpoeder is beschikbaar in verpakkingen van acht potjes en kosten €1,87 per verpakking. 

Andre Burger, de vice-directeur voeding bij Unilever VK : "De biologische voedingsmarkt blijft groeien en wordt nu geschat op €1,4 miljard. Dit biedt enorme mogelijkheden voor zowel retailers als merken."

"Als het belangrijkste merk in bouillonproducten hebben we vastgesteld dat er een behoefte is naar biologische bouillon producten. Deze producten zullen consumenten aantrekken die op zoek zijn naar natuurlijke, heerlijke smaken, maar zonder het gedoe en we verwachten dat deze producten van belangrijke waarde zullen zijn voor het biologische segment." 

Bron: Scottish Grocer 
Publicatiedatum: