Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Introductie van Rineke Dijkinga samen met Bakkerij Verbeek
Nieuw: Naakte Haver Brood

Al jaren liep Rineke Dijkinga met het idee van een 'roggebrood'. Maar dan gemaakt van de hele haverkorrel in plaats van rogge. Een vers brood, met de bite van roggebrood en de gunstige eigenschappen van haver. Ze maakte deze wel regelmatig thuis in haar eigen oven, maar daar heeft de rest van Nederland natuurlijk niets aan. Rineke is dan ook trots dat Bakkerij Verbeek haar wens heeft laten uitkomen: een biologisch brood van naakte haverkorrels, naakte havermeel, haverzemelen, water, zeezout en olijfolie. Brood zoals brood volgens Rineke bedoeld is: pure ingrediŽnten, verder niks.


  • Gebakken door een bakkerij met jarenlange ambachtelijke ervaring en passie voor het vak
  • 12 uur in de oven gebakken, op een lage temperatuur
  • Uniek: een dergelijk brood bestaat nog niet
  • Exclusief te bestellen via Bakkerij Verbeek
  • Met biologische naakte haver uit Sellingen, de thuisbasis van PUUR Rineke
  • Zeer voedzaam brood, goed in te vriezen en een zwaargewicht, circa 1000 gram
  • SmeuÔge beet door de gestoomde haverkorrels

En PUUR Rineke meldt dat er flink wat gezondheidsvoordelen in het recept verwerkt zijn:
  • In haver en haverzemelen zitten zogenaamde bŤta glucanen. Deze hebben een cholesterolvelagende werking (bij 3 gram per dag).
  • Gemaakt van naakte haver: bij naakte haver valt het kaf van de korrel af zodra de haver rijp is, vandaar de naam 'naakte haver'. Hierdoor hoeft het kaf niet van het koren te worden gescheiden. Zodoende bevat het veel vitale voedingsstoffen.
  • Haver (zeker de hele korrel) heeft door zijn vezels, waaronder de bŤta glucanen, de potentie de bloedsuikerspiegel te stabiliseren.
  • Haver bevat van nature geen gluten (maar let op: dit brood heeft niet het logo 'glutenvrij').
  • Met olijfolie in plaats van een Omega 6-rijke olie.
  • En de voordelen van bakken op een lage temperatuur.

Prijzen en bestelprocedure Bakkerij Verbeek

Het brood kan op dezelfde wijze besteld worden als de overige bestellingen bij Bakkerij Verbeek. Het Naakte haver brood is toegevoegd aan het assortimentsoverzicht op www.bakkerijverbeekbestellen.nl.

De komende tijd zal Rineke Dijkinga het Naakte Haver brood meerdere keren onder de aandacht brengen bij haar volgers via nieuwsbrief en social media (bereik: ruim 50.000 mensen). Breng dit brood daarom de komende weken onder de aandacht van je klanten, bijvoorbeeld met een proeverij. De samenwerking tussen PUUR Rineke en Bakkerij Verbeek smaakt naar meer. Binnenkort zullen nog meer producten geÔntroduceerd worden.

Publicatiedatum: 28-6-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-7-2018 Bio-koekjes voor Nijmeegse Vierdaagse
18-7-2018 "Mijn taarten wonnen aan smaak door de biologische ingrediŽnten"
12-7-2018 Farm Brothers klaar voor verdere groei
10-7-2018 Eko Bakkerij Bolhuis zoekt met spoed bakker voor langere tijd
9-7-2018 Bauke Mollema eet alleen nog biologisch
2-7-2018 Flietermolen zoekt bio-bakkers na ingebruikname nieuwe molenstenen
25-6-2018 Gerard Hardeman wint eerste Nationale Zuurdesemproeverij
20-6-2018 VS: Arnold, Brownberry en Oroweat brood introduceren nieuwe biologische lijn
19-6-2018 Van zorg tot brood en natuurbeheer
15-6-2018 Plannen voor bio-bakkerij in Dominicanessenklooster
15-6-2018 Frank hoopt dat zijn biologische stoet als warme broodjes over de toonbank gaan
14-6-2018 Bio-bakker Gerard Hardeman te gast bij Okť FM
4-6-2018 Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn
4-6-2018 "Enthousiast na proeven van deze Nieuw-Zeelandse lekkernij"
28-5-2018 De Veldkeuken gaat verbouwen
25-5-2018 Nu ook speltpita's
18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *