Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sinaasappel- gemberjam nieuw van Ekoland

Met deze nieuwe en unieke sinaasappel-gemberjam maakt Ekoland het assortiment broodbeleg nog completer. Brandmanager Jorn de Beer: "De sinaasappel-gemberjam hebben we deze week geïntroduceerd. De distributie verloopt erg goed en zelfs boven verwachting. Het is natuurlijk ook een erg lekkere jam. De juiste balans tussen sinaasappel, sinaasappelstukjes en gember geven deze jam een heerlijke smaaksensatie. Gember is enorm in opkomst en steeds meer mensen kiezen bewust voor producten waarin gember is verwerkt. De sinaasappels hebben goed kunnen rijpen in de Spaanse zon. Vervolgens zijn de biologische sinaasappels met schil en al bewerkt. De friszoete en licht pittige combinatie is heerlijk op brood en verrassend lekker door yoghurt, bij de kaasplank of als smaakmaker in gebak. De nieuwe Ekoland sinaasappel- gemberjam is exclusief voor klanten van Natudis, met introductiekorting te bestellen via de webshop."
 

Ekoland, het huismerk van de natuur

Ekoland biedt een ruim, herkenbaar én betaalbaar assortiment van meer dan 200 biologische basisproducten voor in elk keukenkastje. Daarmee is Ekoland tevens hét instapmerk voor consumenten die in hun eigen tempo willen groeien naar een bewuste levensstijl.
Publicatiedatum: