Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »
"Introductie MyMagicMud is boven verwachting goed verlopen"
Twee nieuwe smaken zwarte tandpasta

Tholen - De zwarte MyMagicMud whitening tandpasta is vanaf nu niet alleen in de Peppermint-smaak verkrijgbaar. Nieuw zijn de frisse Spearmint (groene munt) en kruidige en frisse Cinnamon Clove. Volgens distributeur Almar Fernhout (Improve Your Health) is de tandpasta erg goed ontvangen op de Nederlandse markt. "Daarom durven we het aan om zo snel na de introductie al twee extra smaken op de markt te brengen. Zelf ben ik vooral gek op de Spearmint. Deze smaak doet me denken aan de kauwgom die ik vroeger altijd kocht."


Almar geeft aan dat de verpakking inmiddels ook van een Nederlandstalige tekst voorzien is. De nieuwe smaken zijn net als de Peppermint Europees gecertificeerd (EcoMundo - Natural Cosmetic Standard). De zwarte kleur is volgens de distributeur niet eens het meest bijzondere aan de tandpasta. "Aan die zwarte kleur zijn veel Nederlanders inmiddels al gewend geraakt. Het draait bij MyMagicMud om de speciale ingrediënten. Het is de eerste tandpasta die geactiveerde koolstof van kokosnoot met betonietklei combineert. Deze ingrediënten gaan giftige stoffen die een slechte adem veroorzaken te lijf. Ik omschrijf deze tandpasta vaak als een 100% natuurlijke detox voor wittere tanden en gezond tandvlees." Ook de verpakking is bijzonder te noemen. "In onze tube zit met 113 gram veel meer tandpasta dan in de gemiddelde tube."


Hij benadrukt dat het echt een product is met een bijzonder verhaal. Er is wat extra uitleg bij nodig. "Het advies is om te starten met een kuur die twee weken duurt. Hierbij dien je dagelijks met deze tandpasta te poetsen. Daarna bevelen we aan om ongeveer drie keer per week met MyMagicMud te blijven poetsen. Al na twee weken is er een duidelijk verschil te zien."Distributeur Improve Your Health kwam op de BIOFACH voor het eerst in aanraking met MyMagicMud. De producent in Texas gaf het bedrijf vervolgens toestemming om de producten in de Benelux te distribueren. "De introductie op de Nederlandse markt is boven verwachting goed verlopen. MyMagicMud whitening tandpasta is onder meer verkrijgbaar via groothandels Natudis, UniPharma en Holland Pharma. Maar ook in winkels als Vitamine Store, Organic food for you, Marqt, G&W, Natuurwinkel, veel zelfstandige natuurvoedingswinkels en drogisten, evenals enkele Ekoplaza's. Ook Dio en DA hebben het product opgenomen. In de Verenigde Staten is MyMagicMud een top 3-speler in het mondverzorgingschap. Ook in Duitsland loopt het goed. We zien een prima rotatie in de winkels en mensen gaan snel over tot herhalingsaankoop. Dat zorgt voor enthousiasme bij de winkeliers en dit is een goed signaal dat we iets moois in handen hebben", aldus Almar.

Almar geeft aan dat het niet bij deze nieuwe producten zal blijven. "Ook het mondwater en de verfrissende mondspray komen er aan en we komen later dit jaar met een speciale houten tandenborstel."


Voor meer informatie: 06 47033547, info@improveyourhealth.eu, www.improveyourhealth.eu

Publicatiedatum: 7-6-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

  

Ander nieuws uit deze sector:

10-8-2018 "Oerzepen met een krachtige uitstraling"
8-8-2018 L'Oréal wil Logocos Naturkosmetik overnemen
20-7-2018 De eerste 100% plantaardige bamboe tandenborstel
20-7-2018 'Instapmerk' moet breder publiek aanspreken
5-7-2018 RIDE gaat video content maken voor Weleda
28-6-2018 Bekende Vlaamse kapper heeft voorkeur voor bio-producten
21-6-2018 Groeiende interesse in biologische huidverzorging in India
12-6-2018 Kruidvat introduceert natuurlijke vegan gezichtsverzorgingslijn
11-6-2018 Nieuw: Milde Reinigingsmousse
4-6-2018 Natuurlijke deodorant is Organic Product of the Year in Nieuw-Zeeland
30-5-2018 'Papier is de toekomst voor verpakkingen'
30-5-2018 Tisserland valt in de prijzen tijdens International Beauty Shortlist Awards 2018
9-5-2018 100% Natuurlijke haarkleuring voor iedereen
9-5-2018 Transparant en biologisch scheren
4-5-2018 Nieuw: zonverzorging voor het hele gezin
3-5-2018 Ook marktkooplieden willen natuurlijke cosmetica
2-5-2018 "Bio-katoenen tampons niet veiliger tegen Toxische Shock Syndroom"
1-5-2018 "Aantrekkelijk voor de lichtgroene consument"
25-4-2018 Ruimte in schap voor biologisch katoenen maandverband en tampons
24-4-2018 "Pureté bio verzorgt de huid van buitenaf en van binnenuit"

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *