Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Buiteman breidt lijn hartige biscuits uit

Nieuw: Goudse kaasbolletjes met komijn

Buiteman heeft haar lijn hartige biscuits uitgebreid met een nieuwe variant: Goudse kaasbolletjes met komijn. Kaas en komijn is al sinds vele jaren een succesvolle smaakcombinatie, die door Buiteman nu vertaald is naar deze knapperige kaasbolletjes. Ovengebakken biscuits voor tussendoor of bij de borrel, welke nog lekkerder zijn als de ze even verwarmd worden in de oven of magnetron.


Al bijna 60 jaar worden de biscuits van Buiteman bereid op ambachtelijke wijze volgens traditioneel familie recept en worden deze uitsluitend in de oven gebakken. De biscuits kenmerken zich door het gebruik van hoogwaardige ingrediƫnten zoals authentieke gerijpte kazen van Nederlandse bodem.

De biscuits van Buiteman zijn verkrijgbaar via Udea (www.udea.nl) en Natudis (www.natudis.nl).

Voor meer informatie: www.buiteman.com
Publicatiedatum: