Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ekomenu gaat samenwerkingen aan

Goed nieuws voor diabetici

Ekomenu gaat samenwerken met Diabetesvereniging Nederland (DVN Regie) en Diabetes Fonds ter voorkoming en behandeling van diabetes. Met beide partijen is een samenwerkingsovereenkomst gesloten naar aanleiding van de lancering van het Diabetes Menu. Inmiddels hebben meer dan 1 miljoen mensen diabetes type 2. Hier komen per week 1.000 mensen bij.



Voor Ekomenu reden om in samenwerking met DVN Regie en Diabetes Fonds gezonde weekmenu’s samen te stellen en consumenten te laten kennis maken met het diabetes menu en het koolhydraatarme menu. Deze menu’s zijn een goede basis voor een gezond voedingspatroon bij het voorkomen van diabetes, de behandeling van diabetes en het voorkomen van complicaties.



Het Diabetes menu is zowel beschikbaar als maaltijdbox met recepten voor 3 of 4 dagen. Ook kan de consument kiezen voor Mijn Persoonlijk Menu met als leefstijl Diabetes, hij of zij kan dan het menu volledig personaliseren naar recept, aantal personen, aantal gerechten en allergenen.

Voor meer informatie: www.ekomenu.com

Publicatiedatum: