Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




BioPizza nieuwste plan van ondernemers BioToko

De ondernemers achter BioToko in Zutphen (Frank, Thomas en David Loef) zijn van plan om een BioPizza te openen. Mediterraans koken en eten is volgens hen een mooie afwisseling met het eten uit de BioToko. "We streven dezelfde kwaliteit en service na, en kunnen niet wachten om te beginnen." Bij BioPizza zullen onder meer pizza's, pasta's, salades en soepen verkrijgbaar zijn. "Alles met de beste ingrediënten in eigen keuken bereid en 100% biologisch. Ook kunt u er afhalen", aldus de ondernemers. Het pand waarin BioPizza gevestigd zal worden ligt op 60 meter afstand van de BioToko aan de Groote Bolwerk 45, hoek Noorderhavenstraat.


Er zal een open keuken in BioPizza komen, met een aparte pizzahoek, desserthoek en saladebar. Evenals een toonbank voor afhalen en een bar. Tevens komen er meer banken en de zitjes worden iets meer afgeschermd dan in de BioToko. Het restaurant biedt plaats aan ruim 60 mensen. De initiatiefnemers hopen BioPizza medio september te kunnen openen.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum: 29-5-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *