Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tweede Food & Health Festival in Heythuysen: 3 juni

Natuurwinkel Het Natuurhoekje organiseert op 3 juni voor de tweede keer het Food & Health festival in de Vlindertuin te Heythuysen. "Een plek waar goed voelen op de eerste plaats komt. Met voeding en supplementen maar ook met etherische oliën, massages en meer. Jij als persoon staat centraal en wij laten je beleven hoe het is om gezond te zijn en te blijven. Dit jaar hebben we 35 deelnemers die de bezoekers graag kennis willen laten maken met hun product of dienst. Verder is er nog een Foodtuck met de lekkerste hapjes en wordt er live muziek gespeeld. Voor de kinderen is er kinderopvang Natureluur, deze zal leuke activiteiten met de kinderen gaan doen terwijl de ouders op hun gemakje rond kunnen kijken", vertelt Marlies Thiessen.


Bezoekers kunnen ook nieuwe dingen ervaren, zoals het eten van insecten. Ook is er een groot vegetarisch en veganistisch aanbod. De entree is gratis. Tevens ontvangen de eerste 250 gasten een Goodybag die ze bij diversen kramen kunnen vullen.


St. Antoniusstraat 45
6093 GB Heythuysen
11:00–16:00 uur

Voor meer informatie: natuurwinkel.heythuysen@gmail.com
Publicatiedatum: