Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wilde Jonker is nieuwkomer met brandnetel, bieslook en honingklaver

Hij is er weer: de Graskaas Primeur

De koeien op Landgoed Heerlijkheid Mariƫnwaerdt zijn alweer een paar weken naar buiten toe en dat betekent dat de Graskaas Primeur weer is gemaakt. Deze kaas wordt namelijk gemaakt van de eerste melk die de koeien geven als ze na een lange winter op stal voor het eerst weer in de wei grazen. Doordat de koeien het verse, onbespoten gras met allerlei kruiden uit de weilanden eten, verandert de samenstelling van de melk. Dit geeft de Graskaas Primeur een heerlijk zachte en romige smaak.



Naast de naturel Graskaas is er dit jaar ook een 'Wilde Jonker': graskaas met brandnetel, bieslook en honingklaver. Deze kruiden geven de graskaas een frisse smaak mee. Graskaas rijpt ongeveer zes weken en is daarna volop verkrijgbaar in de Landgoedwinkel, biologische kaas- en delicatessenwinkels en diverse groothandels. Wees er snel bij, want op is op.


De 'Wilde Jonker'-kazen liggen te rijpen.

Voor meer informatie: sales@marienwaerdt.nl of 0345 680434
Publicatiedatum: