Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Minder deelnemers voor duurzame taartenbakwedstrijd

Er zijn zes appeltaarten ingeleverd voor de duurzame taartenbakwedstrijd die gehouden werd tijdens de tweede Huis&Tuinevent op 't Weitje (Ermelo). De appeltaart van Marie Veerman kwam als winnaar uit de bus. Bas Sengers van de lokale Natuurwinkel was medeorganisator. Hij geeft aan dat er vorig jaar maar liefst 16 taarten waren om te beoordelen. "Het zou mooi zijn als er volgend jaar toch meer taarten worden ingeleverd", zegt Bas. Bas levert de basisingrediŽnten voor de taarten. "Ze konden bij mij bloem, appelen, eieren en roomboter halen en verder konden de bakkers zelf van alles toevoegen wat ze maar wilden. Als ze maar duidelijk zijn over wat er in zit."

Klik hier voor het volledige artikel.

Bron: Ermelo van NU


Publicatiedatum: 14-5-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

18-5-2018 Biologische rawfood crackers ontstaan uit zoektocht naar oplossing allergie
15-5-2018 Driekant en EKO-keurmerk in RTL7-programma Greenproject
14-5-2018 'De Twee Gebroeders' vertellen over bio-meel tijdens landelijke molendag
14-5-2018 "Geur van versgebakken brood stimuleert niet tot aankoop"
1-5-2018 Le Bonbon Franc nu Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Renkumse Molen Skal-gecertificeerd
30-4-2018 Eerste bio-baktarwe sinds jaren in Friesland verbouwd
20-4-2018 Bakwedstrijd: biologische appeltaart
16-4-2018 Prť Pain heeft uitbreidingsplannen
12-4-2018 "Biologisch brood kan ook echt lekker en betaalbaar zijn"
9-4-2018 Tritordeum bereikt ook bakkersopleiding
5-4-2018 Broer en zus bakken bio-biscuits
26-3-2018 Nieuw: raw psylliumvezels
23-3-2018 Prins Harry en Meghan Markle kiezen voor biologische bruidstaart
14-3-2018 'Jenneke bakt lekkernijen 100% biologisch'
12-3-2018 Samenwerking verbetert communicatie over bio-bakgraan
6-3-2018 "Ik kan uitslapen doordat mijn deeg 16 uur moet rijzen"
1-3-2018 Marlies Billens: "Goede biologische olijfolie werkt prima als broodverbeteraar"
28-2-2018 Wat bio-brood biologisch maakt
23-2-2018 EKO-keurmerk wordt gevierd met het Ďblije biologische worstenbroodjeí

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *