Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
O.a. bij biologische varkenshouderij Van den Bogert

'Beleef de Boerderij Bommelerwaard': 21 mei 2018 (2e Pinksterdag)

Op 2e Pinksterdag, 21 mei aanstaande, houden zes agrarische bedrijven een open dag, tijdens 'Beleef de Boerderij Bommelerwaard'. Op deze leuke, educatieve dag kunt u zien wat er dagelijks moet gebeuren om lekker, verantwoord en veilig voedsel voor op jouw bord te produceren. Eén van de bedrijven is biologische varkenshouderij Van den Bogert, gevestigd aan de Mezenweg 11 in Hedel.



De open dag is onderdeel van Beleef de Boerderij Bommelwaard, die wordt georganiseerd door stichting de Carpreton. Zo zijn er op een beperkte afstand van elkaar een melkveehouderij, ijsboerderij, varkensboerderij, champignonkwekerij met kinderspeelparadijs en een kinderopvang bij de boer open. Tussen de bedrijven rijden er huifkarren, maar alles is op korte afstand en prima op de fiets af te leggen. De Aardappelmeisjes Britt & Lynn geven een sneak preview in hun vlog, gauw kijken dus!

Publicatiedatum: