Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

Trudy Moricz (restaurant Djoyn):

"Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"

Eigenaren Dick en Antoine willen met restaurant Djoyn in Den Bosch volledig duurzaam en biologisch zijn. De 'D' in de naam staat dan ook voor duurzaam. Bij de keuze tussen leveranciers en producten zoeken ze naar duurzame, biologische en fairtrade opties. Ook het interieur is volledig ingericht met hergebruikte materialen en duurzame apparatuur. Kok Trudy Moricz werkt volgens het 'no waste' principe. Ze voert dit ver door. "Ik denk continu na over wat je kunt doen met 'afval'. Eigenlijk is het een soort lifestyle. Je denkt na over wat je nog meer met een product kan doen. Het houdt je scherp." Ze geeft aan dat gasten regelmatig vragen of ze de resten mee naar huis mogen nemen. "Ik vind het een eer als mensen een doggybag vragen."

Klik hier voor het complete artikel en hier voor meer informatie over Djoyn.

Bron: In de buurt-Den Bosch



Publicatiedatum :



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018