Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




Trudy Moricz (restaurant Djoyn):
"Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"

Eigenaren Dick en Antoine willen met restaurant Djoyn in Den Bosch volledig duurzaam en biologisch zijn. De 'D' in de naam staat dan ook voor duurzaam. Bij de keuze tussen leveranciers en producten zoeken ze naar duurzame, biologische en fairtrade opties. Ook het interieur is volledig ingericht met hergebruikte materialen en duurzame apparatuur. Kok Trudy Moricz werkt volgens het 'no waste' principe. Ze voert dit ver door. "Ik denk continu na over wat je kunt doen met 'afval'. Eigenlijk is het een soort lifestyle. Je denkt na over wat je nog meer met een product kan doen. Het houdt je scherp." Ze geeft aan dat gasten regelmatig vragen of ze de resten mee naar huis mogen nemen. "Ik vind het een eer als mensen een doggybag vragen."

Klik hier voor het complete artikel en hier voor meer informatie over Djoyn.

Bron: In de buurt-Den Bosch



Publicatiedatum: 7-5-2018

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *