Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Trudy Moricz (restaurant Djoyn):

"Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"

Eigenaren Dick en Antoine willen met restaurant Djoyn in Den Bosch volledig duurzaam en biologisch zijn. De 'D' in de naam staat dan ook voor duurzaam. Bij de keuze tussen leveranciers en producten zoeken ze naar duurzame, biologische en fairtrade opties. Ook het interieur is volledig ingericht met hergebruikte materialen en duurzame apparatuur. Kok Trudy Moricz werkt volgens het 'no waste' principe. Ze voert dit ver door. "Ik denk continu na over wat je kunt doen met 'afval'. Eigenlijk is het een soort lifestyle. Je denkt na over wat je nog meer met een product kan doen. Het houdt je scherp." Ze geeft aan dat gasten regelmatig vragen of ze de resten mee naar huis mogen nemen. "Ik vind het een eer als mensen een doggybag vragen."

Klik hier voor het complete artikel en hier voor meer informatie over Djoyn.

Bron: In de buurt-Den Bosch


Publicatiedatum: