Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik ga hiermee de manier waarop mensen eten veranderen"

Amerikaanse komiek Steve Harvey nieuwe eigenaar bio-voedingsbedrijf

De Amerikaanse komiek Steve Harvey is veelzijdig. Niet alleen presenteert hij shows als 'Celebrity Family Feud' en 'Big Shots', ook praat hij in zijn eigen talkshow en radioshow met beroemde gasten.

En nu, zo meldt de Hollywood Reporter, wil Harvey ook de biologische voedingssector gaan domineren. Over zijn vijfjarenplan zei Harvey: "Ik word de eigenaar van een groot biologisch voedingsbedrijf en ik ga hiermee de manier waarop mensen eten veranderen." 

Hij legde uit: "Een dokter vertelde me, 'Steve, wat je eet in je veertiger jaren wordt gediagnosticeerd in je vijftiger jaren. Wat we diagnosticeren in je vijftiger jaren, kunnen we behandelen in je zestiger jaren. Waarvoor we je in je zestiger jaren behandelen, moeten we je in je zeventiger jaren voor begraven.' Dit heeft de manier waarop ik eet veranderd." Harvey raakt hierbij de kern: "We zijn wat we eten."


Steve Harvey.

De verwachting is dat de bio-voedingsmarkt van 2017 tot 2021 jaarlijks zo'n 14% zal gaan groeien.Het is dan ook geen verrassing dat Steve Harvey hier ook zijn voordeel mee wil doen. Wat zijn bedrijfsplannen betreft zei de presentator dat hij zijn producten zowel online als in de winkel wil gaan verkopen. Harvey is zelfs zo enthousiast over biologisch leven dat hij zijn bacon bedrijf, Harvey Foods' Easy Bacon, wil gaan verkopen. "Ik ga helemaal voor een biologische levensstijl," benadrukt hij.

Bron: Organic Authority
Publicatiedatum: