Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bee honest niet alleen voor de trouwe gebruikersgroep

"Aantrekkelijk voor de lichtgroene consument"

Tholen – Onlangs zijn de verpakkingen van Bee bonest vernieuwd. "We gaan over op doorzichtige flessen." Dat past beter bij het merk, waarbij eerlijkheid voorop staat. Met de nieuwe transparante flessen voor de bad & douche en haarverzorging kunnen we ook visueel meer onderscheid creëren tussen de verschillende productgroepen in het Bee honest-assortiment", vertelt Kristel van der Voorn namens producent de Traay. Ze geeft aan dat de vraag naar de producten nog altijd toeneemt. "Bee honest kan rekenen op een heel trouwe gebruikersgroep. We hebben inmiddels een heel toegankelijk en breed assortiment staan. Voor ons is het belangrijk om juist ook nieuwe bio-consumenten te bereiken met Bee honest. De producten staan tegen vriendelijke prijzen in het schap en daardoor is de lijn extra aantrekkelijk voor de lichtgroene consument."


De geschenkverpakking met drie Bee honest-zepen.

Er worden nog regelmatig nieuwe producten toegevoegd aan de verzorgingslijn. "Eén van de laatste toevoegingen is de geschenkverpakking met daarin drie Bee honest-zepen. Hier krijgen we goede reacties op. Het is een mooi cadeau."

Voor meer informatie:

Kristel van der Voorn
imkerij de Traay
Platinastraat 50
8211 AR Lelystad
0320 282928
info@detraay.com
www.detraay.com

Publicatiedatum: