Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Love it a latte'

Warme drankjes zijn hot. TerraSana introduceerde onlangs vier soorten biologische latte: zorgvuldig samengestelde mixen van bijzondere kruiden en specerijen. Door de latte te mengen met plantaardige melk ontstaat een heerlijk warm drankje. Zonder cafeïne, zonder dierlijke ingrediënten. Een goed alternatief voor koffie of thee en lekker voor jong en oud.


Trendy hot drinks

Terrasana doet het graag een beetje anders. Daarom zit curcuma latte ook écht vol met kurkuma (ruim 50%). In beide kurkuma-varianten zit geen suiker. Dat is ook niet nodig, want ze smaken van zichzelf al lekker. Met deze trendy drinks kan je iedere consument bedienen.


Bio van de bovenste plank

Ieder ingrediënt is 100% biologisch. In cacao latte en matcha latte gebruikt TerraSana zijn eigen vertrouwde (raw) ingrediënten. Het matchapoeder is puur, verfijnd en felgroen van kleur. Zoals het hoort. Het kaneelpoeder is de alom geprezen Ceylon van het Oostenrijkse merk Sonnentor, evenals de ingrediënten die TerraSana gebruikt in de curcuma lattes.

Bekijk de 4 soorten latte hier.

In de maand mei zijn de lattes met een introductiekorting te bestellen via order@terrasana.nl.
Publicatiedatum: