Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Opent deuren tijdens Nationale Molendag

Renkumse Molen Skal-gecertificeerd

De Renkumse Molen is sinds kort gecertificeerd om biologisch te kunnen malen. Het graan is afkomstig van bio-boerderij Veld & Beek in Doorwerth en het meel wordt geleverd aan de Seelse Bakker in Doorwerth die er niet alleen brood van bakt, maar ook ontbijtkoek en roggebrood. Op zaterdag 12 mei is het Nationale Molendag en zal ook de Renkumse Molen haar deuren openen. "Bezoekers kunnen de molen van binnen bezichtigen en wij staan klaar om vragen te beantwoorden of een rondleiding te geven", vertelt molenaar Mees van Norden.

Voor meer informatie: www.renkumsemolen.nl

Bron: Hoog en Laag
Publicatiedatum: