Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ondernemers slaan handen ineen

Folder wijst toeristen op bio-adressen in Gouda

Bewuste toeristen uit binnen- en buitenland kunnen voortaan gemakkelijk hun weg vinden in Gouda als ze op zoek zijn naar biologische producten. Onderneemsters Birgit (lunchcafé Curcuma), Barbara (Pomms' snacks), Marleen (restaurant de Kleischuur) en Céline (Natuurwinkel Gouda) hebben samen een folder ontwikkeld om bezoekers van Gouda de weg te wijzen naar de leukste en lekkerste adresjes voor een biologisch frietje, diner, lunch of de biologische boodschappen.


De betrokken ondernemers brengen een toost uit op de samenwerking.

Op woensdag 18 april was het officiële startschot van de folder. Samen met de Goudse Havenmeesters die gelijktijdig het havenseizoen opende, is geproost met een biologisch drankje en hapje op een mooi toeristenseizoen voor 2018. De Organic folder is uitsluitend voor bezoekers van Gouda en is in vijf talen en met een aantrekkelijke welkomactie. Bezoekers vinden de flyer bij diverse hotels, VVV en natuurlijk bij de havenmeesters.


De folder.
Publicatiedatum: