Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Appelparade steeds groener

Het jaarlijkse familiefeestje met Pinksteren op biologisch landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek wordt steeds groener. Er is dit jaar zelfs een fair trade modeshow georganiseerd door webshop Next Way of Living en Bewust met Voeding organiseert een eetbare plantenwandeling met kookworkshop.
 

PuurFair

De organisatie is ook dit jaar weer in handen van PuurFair, die het evenement steeds groener probeert te maken. Tjitske Ypma: "Mensen willen best verantwoord shoppen en verantwoord eten, maar je moet het ze wel gemakkelijk maken. Dat doen standhouders als Next Way of Living, Brightmum, Faire-good en Ekomenu."
 


Shoppen & Relaxen

Bezoekers kunnen op 20 en 21 mei genieten van vegan en biologische maaltijden, lekker shoppen en relaxen. Op het grote veld zijn tientallen pop-up winkeltjes te vinden. Er is ook een wellnessveld en activiteiten waaronder: skelters racen, slow biken, pony rijden en hout bewerken.


 

Muziek

Dit jaar zijn meer bandjes dan ooit. Door samenwerking met poppodium Duycker is er een extra sing & song podium op het marktplein. Verder zien we alle sterren van vorig jaar terug zoals Blouw en Jazztrack. Ook theater ontbreekt niet: theatergroep Blokkendoos en poppentheater tante Mies komen.
 

Markt

Op de markt zijn allerlei verrassingen te zoals kazen, olijfolie, aardbeien en Hongaars schoorsteenbrood. Plus prachtige bloemen en fruitboompjes voor een vrolijk voorjaar.
 

Entree

De entree is hetzelfde als vorig jaar: 5 euro voor iedereen boven de 12 en tussen 4 en 12: 2,50 euro. Mits gekocht in de voorverkoop via www.appelparade.nl. Aan de deur is het een euro duurder.
Publicatiedatum: