Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lima introduceert vier biologische muesli’s

Lima introduceert vier biologische muesli’s met variatie en voedingsstoffen die zorgen voor een goed begin van de dag. De vier varianten zijn: Yoga, Protein, Incas en Goji Superfruits.



Ontbijt

De biologische muesli’s van Lima bevatten geen rozijnen of toegevoegde suikers* en zitten vol essentiële mineralen als kalium, ijzer, zink, magnesium, koper en fosfor. Met een aanbod van vier verschillende smaken zorgen deze bronnen van mineralen en vezels voor een goed ontbijt. De varianten Protein, Incas en Goji Superfruits zijn bovendien gegarandeerd glutenvrij.

Ideale basis

Muesli van Lima eet je puur natuur bij je ontbijt, als tussendoortje of in combinatie met granendranken als rijstdrank, haverdrank of speltdrank. Verrijk het geheel eventueel met vers fruit of noten. Met de hersluitbare verpakking blijft de muesli vers.

Muesli Yoga – rijk aan vezels

De havervlokken in de Muesli Yoga zijn rijk aan vezels en verrijkt met vruchten, noten en granen. De muesli is daarnaast op smaak gebracht met een subtiele mix van Ayurvedische kruiden. Muesli Yoga is een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink en rijk aan magnesium, koper en fosfor.

Muesli Protein - bron van plantaardige eiwitten

Lima’s Muesli Protein bevat al het goede van soja en hennep. De muesli is verrijkt met dadels en andere gedroogde vruchten, en is een bron van ijzer en omega-3-vetzuren. Tevens bevat ook deze glutenvrije muesli alleen van nature aanwezige suikers. Vanwege de hoge hoeveelheid eiwitten is het een goede basis voor veganisten.

Muesli Incas – bomvol oergranen

De Incas-muesli is een heerlijke mix van de oergranen quinoa en amarant, welke door de Inca’s al beschouwd werden als “wondergranen”. Deze glutenvrije, vezelrijke muesli is net als de Yoga-variant een bron van eiwitten, kalium, ijzer en zink. Daarnaast is deze mix rijk aan magnesium, koper en fosfor.

Muesli Goji Superfruits – fruitig en biologisch
De Muesli Goji Superfruits bestaat voor 13,4 % uit gojibessen en gedroogde superfruits. Tevens bevat deze fruitige, glutenvrije muesli ingrediënten als gepofte rijst, gepofte boekweit, amandelen, vijgen, zonnebloempitten en veenbessen.

De nieuwe producten liggen vanaf week 20 in de winkels.

* de muesli’s bevatten alleen van nature aanwezige suikers.

Voor meer informatie: www.limafood.com
Publicatiedatum: