Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Nederlanders op de Natural & Organic Products Europe

Tholen – Afgelopen twee dagen stond Londen in het teken van de Natural & Organic Products Europe-beurs. Deze werd gehouden het ExCel Exhibition Center op 22 en 23 april. Van de ruim 700 exposanten was ook de Nederlandse bio-sector vertegenwoordigd met zo'n twintig standhouders. Biojournaal bezocht de beurs en maakte een fotoreportage met daarin alle Nederlandse exposanten. Volgens de meesten van hen was het een drukke en geslaagde beurs. Verschillende Nederlandse ondernemers gaven aan dat ze de beurs knus en gezellig van opzet vonden. En ze noemden het een overzichtelijke beurs omdat alle stands in één hal terug te vinden waren.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse exposanten.

Organisator Diversified Communications UK omschrijft de beurs als Europa's grootste handelsbeurs voor natuurlijke en biologische producten. Het is volgens hen het 'must-attend' evenement voor kopers van natuurlijke gezondheidsproducten, natuurlijke- en biologische voeding, persoonlijke verzorging tot aan eco-huishoudelijke producten aan toe.



Een opvallende trend tijdens deze beurs is ‘vegan’. Daar wordt veel op ingespeeld in verschillende productgroepen. De bezoekers konden zelfs een stuk proeven van ’s werelds grootste ‘vegan kokos brownie’.

Naast alle stands werden er ook live demo’s en presentaties gegeven, waar iedereen met interesse bij kon aansluiten.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse exposanten.