Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste 'Alnatura Express' geopend in Leipzig

Sinds donderdag 19 april heeft ook Leipzig een filiaal van Alnatura, gelegen in de promenade van het centraal station. Op een verkoopoppervlak van bijna 400 vierkante meter kunnen de klanten een omvangrijk, compleet assortiment van meer dan 6.000 biologische producten vinden, waaronder ook lokale producten. In het nieuwe filiaal ontstaan vijftien arbeidsplaatsen.

Alnatura Express

Met het nieuwe filiaal in Leipzig gaat het nieuwe format van de retailer van start, genaamd 'Alnatura Express'. Bij dit format concentreert men zich met haar filialen op drukke verkeersknooppunten. Daarmee vervult Alnatura de behoefte van de toenemend mobielere klanten naar hoogwaardige en snelle snacks in bio-kwaliteit. Tot het nieuwe concept horen een koffiehoek waar men reisproviand zoals warme dranken en belegde broodjes kan kopen. Bovendien zijn er nog meer producten voor de directe consumptie te koop, zoals bijvoorbeeld vers gesneden fruit. Brood en bakkerijproducten evenals kaas zijn verkrijgbaar via zelfbediening.



Grote keuze aan biologische producten/bio uit de regio

Het nieuwe Alnatura-filiaal biedt dagelijks verse groenten en vers fruit, dat bij voorkeur uit Demeter-, Bioland- of Naturland-teelt stamt. Daarnaast vindt men er brood en bakkerijproducten van verschillende biologische bakkers, een uitgebreid palet aan zuivelproducten, droogwaren, exotische specialiteiten, hoogwaardige fijnkost en vele levensmiddelen voor de snelle keuken. Daar komen nog producten voor de bewuste voeding bij, van vegetarisch en veganistisch, maar ook gluten- en lactosevrij tot aan rawfood en superfood. Het aanbod wordt gecompleteerd door een natuurcosmetica afdeling en een assortiment speciaal voor baby's en kinderen.
Publicatiedatum: