Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
KeyPharm Laboratories:

"Pureté bio verzorgt de huid van buitenaf en van binnenuit"

KeyPharm Laboratories is als duurzame producent van essentiële oliën, pure plantenoliën, biologische voedingssupplementen en superfoods gericht op 'conscious wellbeing' anno 2018. KeyPharm wil de kracht van natuurlijke en biologische ingrediënten aan wetenschappelijke kennis koppelen en zet een vervolgstap met Pureté bio huidverzorging.

Pureté bio bestaat uit drie volledig plantaardige producten, die de huid van buitenaf en van binnenuit verzorgen. De lijn bestaat uit een huidolie, een direct liftend serum en een voedingssupplement voor de verzorging van de huid van binnenuit.

Pureté bio Huile sublime

Pureté bio Huile sublime is een multi-actieve droge olie voor dagelijks gebruik die de huid voedt, beschermt en regenereert. Daarnaast werkt het huidverstevigend, vermindert fijne lijntjes en behoedt het de huid voor veroudering.

Huile sublime bestaat voor 100% uit natuurlijke bestanddelen die voor 95% van biologische oorsprong zijn. De olie is samengesteld uit elf plantaardige, voedende oliën en een aromatisch elixer van negen krachtige essentiële oliën. Deze olie brengt de huid volgens KeyPharm Laboratories zoveel goeds dat zij er met de dag mooier uitziet en bovendien minder snel veroudert. De eerste resultaten zouden al na een uur zichtbaar zijn. De plantaardige oliën in Huile sublime zijn verkregen door de eerste koude persing waardoor ze alle waardevolle essentiële vetzuren, antioxidanten en vitaminen behouden die een weldaad zijn voor de huid.



De formule - alle plantaardige oliën en hun eigenschappen op een rij:

Arganolie - gewonnen uit de noot van de arganboom, een ware anti-aging olie met uitstekende hydraterende en huidverzachtende eigenschappen, rijk aan antioxidant vitamine E.
Jojobaolie - in feite een vloeibare was uit de zaden van de jojobastruik. De olie lijkt sterk op huideigen talg en wordt goed geabsorbeerd door de huid zonder een vettig filmpje achter te laten. Verzacht en hydrateert de huid en is rijk aan antioxidant vitamine E.
Tsubaki - de fijne olie uit de zaden van de Camelia Japonica, rijk aan omega-9 vetzuren die de huid behoeden voor uitdrogen en fijne lijntjes bestrijden.
Granaatappelolie - uit granaatappelpitjes geperste olie die rijk is aan onverzadigde Omega 5 vetzuren die de huid beschermen en ontstekingsreacties en irritaties bestrijden.
Lift Oléoactif - dit gepatenteerde extract wordt door middel van Oléo-Eco extractie - die alle belangrijke biomoleculen concentreert - verkregen. Het bevat saffloerolie, champagneblad en coenzym Q10 en zorgt voor een onmiddellijk en langdurig liftend effect. Het effect van Lift Oléoactif is klinisch bewezen. Het vermindert rimpels en verbetert de huidstructuur.

Voedende en regenererende druivenpitolie, teunisbloemolie voor de vochtbalans en de elasticiteit, hydraterende en helende Aloë vera en goudsbloemolie die de collageenproductie stimuleert maken de formule compleet.

Het elixer van negen aromatische oliën beschermt, zuivert en regenereert de huid. De samenstelling met echte lavendel, ylang-ylang, palmarosa, geranium, rozemarijn, zonneroosje, scharlei, strobloem en petitgrain zorgt bovendien voor de delicate geur.

Huile sublime is geschikt voor dagelijks gebruik ('s ochtends en 's avonds) en ideaal voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de droge, gevoelige en de ouder wordende huid. De olie kan puur worden gebruikt of vermengd met een gezichtscrème of bodylotion. Ook droge haarpunten worden weer zijdezacht wanneer je ze behandelt met enkele druppels Huile sublime.

Consumentenadviesprijs Pureté bio Huile sublime: 26 euro (100 milliliter)

Pureté bio Éclat lifting

Pureté bio Éclat lifting is een direct-effect serum dat binnen een uur de zichtbare sporen van vermoeidheid vermindert, expressielijnen verzacht en de huid opspant. Aldus KeyPharm Laboratorie in het persbericht. Het korte termijneffect zou urenlang aanhouden, terwijl het serum tevens als lange termijneffect heeft dat het de vorming van nieuwe rimpels tegengaat.

Gatuline expression is een extract van de exotische champagnebladplant dat een natuurlijk botox-like effect heeft. Gatuline heeft de eigenschap dat het de microcontracties van de aangezichtsspieren blokkeert. Het maakt de huid gladder en voorkomt op termijn de vorming van nieuwe rimpels. De werking van Gatuline is aangetoond in verscheidende gezaghebbende in vitro en in vivo onderzoeken.


Liftessence is een derivaat van een specifieke varensoort uit Nieuw-Zeeland en is een natuurlijke huidversteviger. De polysachariden in het essence vormen een netwerk op de huid dat de huid opspant. Het effect is al na een uur zichtbaar en houdt verscheidene uren aan.

EPS Seafill is een polysacharide afkomstig van plankton uit Bretagne dat zich hecht op de huid en zo rimpels van buitenaf opvult. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Het resultaat na 15 minuten is een gladdere huid met minder zichtbare rimpels. Derivaten van hyaluronzuur hydrateren de huid intensief dankzij de krachtige hygroscopische (wateraantrekkende) eigenschappen. Aloë vera revitaliseert en hydrateert de huid, komkommerwater vermindert wallen en korenbloemwater verfrist de huid en zorgt voor een verfijnde geur.
Pureté bio Éclat lifting is verkrijgbaar in een roll-on massageapplicator en in hersluitbare ampullen.

Consumentenadviesprijs:
Pureté bio Éclat lifting roll-on 12 euro (10 milliliter)
Pureté bio Éclat lifting ampullen 12 euro (5x2 milliliter)
Pureté bio Éclat lifting ampullen 22 euro (15x2 milliliter)

Pureté bio Perfect Skin

Pureté bio Perfect Skin is een 100% biologisch en plantaardig voedingssupplement dat dankzij de synergetische werking van de bestanddelen de huid van binnenuit gezond houdt. Het houdt de collageenvorming op peil, bevordert een goede doorbloeding en beschermt de cellen tegen vrije radicalen.

Het voedingssupplement is samengesteld uit: Hooggeconcentreerd Aloë vera poeder dat de huid heelt en revitaliseert. Vitamine C uit Amla (Indische ganzenbes) dat de collageenproductie stimuleert. Gotu kola dat de aanmaak van nieuwe haarvaatjes stimuleert zodat de huid beter doorbloed wordt. Antioxidanten uit granaatappel die de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen. Polyfenolen uit groene thee die een sterke antioxidantwerking hebben, met name tegen schade door UV-stralen.



Silicium uit bamboe dat door zijn samenstelling bijzonder goed opneembaar is en de collageenvorming bevordert. Zink uit Guava dat samenwerkt met vitamine C voor een optimale collageenaanmaak. Tevens is zink belangrijk voor de werking van enzymen in de huid en stimuleert de witte bloedcellen die beschermen tegen infecties.

Gebruik: 1 tablet per dag, in te nemen met wat water bij de maaltijd als aanvulling op Pureté bio huidverzorging.

Consumentenadviesprijs: Pureté bio Perfect skin 18 euro (20 tabletten)
Pureté bio is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen).

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl
Publicatiedatum: