Mededelingen

Vacatures

Laatste reacties meer

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen maand

Top 5 - afgelopen week

"Accent van zorg en bedrijfscatering verschoven naar horeca"

Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal

Tholen - BD-Totaal bestaat 25 jaar. Het bedrijf is in 1993 begonnen met de missie 'biologische producten voor iedereen'. Ter ere van het 25-jarig jubileum werd afgelopen dinsdag 17 april een excursiedag voor klanten georganiseerd. "Het was een heel geslaagde met een zeer gemêleerd gezelschap bestaande uit onder meer een producent waaraan wij grondstoffen leveren, diverse horecaondernemers en mensen uit de zorg. Het leuke is dat je onderweg heel andere gesprekken voert met klanten dan normaal", vertelt Michel Ramselaar namens BD-Totaal.


Carl Siegert (midden) doet zijn verhaal.

's Morgens stond een bezoek aan Bakkerij Carl Siegert op het programma en 's middags ging de groep langs bij Ecofields, de leverancier van biologisch kalfsvlees. Tussendoor genoot het gezelschap van een biologische lunch bij De Veldkeuken. "De reacties hierop waren erg positief. Carl Siegert en Bart Boon zijn twee heel inspirerende ondernemers en het is mooi om te zien hoe zij met biologisch bezig zijn."
 

Links de lunch bij De Veldkeuken en rechts neemt de groep een kijkje in één van de stallen van Ecofields.

Michel werkt komende maand tien jaar bij BD-Totaal. De grootste verandering sindsdien is volgens hem dat BD-Totaal steeds meer is gaan leveren aan de horeca. "Toen ik er net zat, lag het accent op zorg en bedrijfscatering. Inmiddels ligt de focus met name op de horeca in de breedste zin van het woord. We leveren onder meer aan restaurants, hotels en conferentiecentra. Dit is het gevolg van het veranderde tijdsbeeld. Mensen gaan steeds bewuster om met eten en drinken en dit zien wij terug in de vraag naar biologisch vanuit de horeca."

Voor meer informatie:

Michel Ramselaar
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
info@bd-totaal.nl
www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum :
Author:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2018