Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Accent van zorg en bedrijfscatering verschoven naar horeca"
Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal

Tholen - BD-Totaal bestaat 25 jaar. Het bedrijf is in 1993 begonnen met de missie 'biologische producten voor iedereen'. Ter ere van het 25-jarig jubileum werd afgelopen dinsdag 17 april een excursiedag voor klanten georganiseerd. "Het was een heel geslaagde met een zeer gemêleerd gezelschap bestaande uit onder meer een producent waaraan wij grondstoffen leveren, diverse horecaondernemers en mensen uit de zorg. Het leuke is dat je onderweg heel andere gesprekken voert met klanten dan normaal", vertelt Michel Ramselaar namens BD-Totaal.


Carl Siegert (midden) doet zijn verhaal.

's Morgens stond een bezoek aan Bakkerij Carl Siegert op het programma en 's middags ging de groep langs bij Ecofields, de leverancier van biologisch kalfsvlees. Tussendoor genoot het gezelschap van een biologische lunch bij De Veldkeuken. "De reacties hierop waren erg positief. Carl Siegert en Bart Boon zijn twee heel inspirerende ondernemers en het is mooi om te zien hoe zij met biologisch bezig zijn."
 

Links de lunch bij De Veldkeuken en rechts neemt de groep een kijkje in één van de stallen van Ecofields.

Michel werkt komende maand tien jaar bij BD-Totaal. De grootste verandering sindsdien is volgens hem dat BD-Totaal steeds meer is gaan leveren aan de horeca. "Toen ik er net zat, lag het accent op zorg en bedrijfscatering. Inmiddels ligt de focus met name op de horeca in de breedste zin van het woord. We leveren onder meer aan restaurants, hotels en conferentiecentra. Dit is het gevolg van het veranderde tijdsbeeld. Mensen gaan steeds bewuster om met eten en drinken en dit zien wij terug in de vraag naar biologisch vanuit de horeca."

Voor meer informatie:

Michel Ramselaar
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
info@bd-totaal.nl
www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum: 23-4-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-8-2018 'Oudhollands' meets 'biologisch modern' in De Oude Pastorie
15-8-2018 Foodtruck Viva Vega: "zoveel mogelijk biologisch"
14-8-2018 "We ondernemen voor 80 procent duurzaam en biologisch"
10-8-2018 Pop-up-restaurant midden in het weiland
8-8-2018 Belgische profvoetballer raakt overtuigd van bio-voeding
6-8-2018 Doorstart voor voor bio-fastserviceconcept The Barn
6-8-2018 Biologische saladebar SLA geopend in Rotterdam
6-8-2018 Nu ook biologische koffiekoekjes voor de horeca
20-7-2018 Daktuin voor het EKO-gecertificeerde Hotel Court Garden
18-7-2018 "De gangbare sector ziet bio als een niche, terwijl dat het niet is."
17-7-2018 Trendtour door Gent in teken van bio en duurzaamheid
13-7-2018 Op deze 24 terrassen eet en drink je biologisch en duurzaam
12-7-2018 "Met BioPizza gaan we het liefst voor 100% biologisch"
9-7-2018 Nieuwkomer in 'fastfoodland': Soil of Amsterdam
9-7-2018 Stichting EKO-keurmerk en Bionext betrokken bij Project Empowering Public Food Procurement
5-7-2018 Best gewaardeerde Out of Home Formules 2018 bekendgemaakt
3-7-2018 Streek- en bio-producten in de schijnwerkpers op CuliFair Goes
3-7-2018 "BD-minigroenten geven onze horecaklanten nieuwe opties"
3-7-2018 Een surfschool met bio-café zonder eigenaar
25-6-2018 Finalisten van de Gaia Green Awards bekend

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *