Mededelingen

Vacaturesmeer »

Laatste reactiesmeer »

Top-5 gisteren

  • Er is gisteren geen nieuws gepubliceerd.

Top-5 afgelopen week

Top-5 afgelopen maand

Overig nieuwsmeer »

Koerslijstmeer »




"Accent van zorg en bedrijfscatering verschoven naar horeca"
Klanten op excursie met jubilerend BD-Totaal

Tholen - BD-Totaal bestaat 25 jaar. Het bedrijf is in 1993 begonnen met de missie 'biologische producten voor iedereen'. Ter ere van het 25-jarig jubileum werd afgelopen dinsdag 17 april een excursiedag voor klanten georganiseerd. "Het was een heel geslaagde met een zeer gemÍleerd gezelschap bestaande uit onder meer een producent waaraan wij grondstoffen leveren, diverse horecaondernemers en mensen uit de zorg. Het leuke is dat je onderweg heel andere gesprekken voert met klanten dan normaal", vertelt Michel Ramselaar namens BD-Totaal.


Carl Siegert (midden) doet zijn verhaal.

's Morgens stond een bezoek aan Bakkerij Carl Siegert op het programma en 's middags ging de groep langs bij Ecofields, de leverancier van biologisch kalfsvlees. Tussendoor genoot het gezelschap van een biologische lunch bij De Veldkeuken. "De reacties hierop waren erg positief. Carl Siegert en Bart Boon zijn twee heel inspirerende ondernemers en het is mooi om te zien hoe zij met biologisch bezig zijn."
 

Links de lunch bij De Veldkeuken en rechts neemt de groep een kijkje in ťťn van de stallen van Ecofields.

Michel werkt komende maand tien jaar bij BD-Totaal. De grootste verandering sindsdien is volgens hem dat BD-Totaal steeds meer is gaan leveren aan de horeca. "Toen ik er net zat, lag het accent op zorg en bedrijfscatering. Inmiddels ligt de focus met name op de horeca in de breedste zin van het woord. We leveren onder meer aan restaurants, hotels en conferentiecentra. Dit is het gevolg van het veranderde tijdsbeeld. Mensen gaan steeds bewuster om met eten en drinken en dit zien wij terug in de vraag naar biologisch vanuit de horeca."

Voor meer informatie:

Michel Ramselaar
BD-Totaal
Lichtschip 31
3991 CP Houten
030 2871445
info@bd-totaal.nl
www.bd-totaal.nl

Publicatiedatum: 23-4-2018
Auteur: Lenneke Pors-Schot
Copyright: www.biojournaal.nl

 



 

Ander nieuws uit deze sector:

17-5-2018 Eerste No Waste menu door Nederlandse cateraar
9-5-2018 EKO-certificaat zilver voor Mr. & Mrs. Watson
8-5-2018 Kindermaaltijden Jamie Oliver bevatten meer calorieŽn en vet dan fastfood
7-5-2018 "Werken volgens 'no waste'-principe houdt me scherp"
7-5-2018 3x vegetarisch en vegan eten in Londen
3-5-2018 Museumrestaurant Schokland vernieuwd
3-5-2018 Biologisch Patatje Vrede en een bijzondere familiegeschiedenis
3-5-2018 Restaurant Water en Brood gaat weer open
2-5-2018 Bartrends: biologische groentencocktails
1-5-2018 Vriendinnen gaan los in de keuken met biologisch fingerfood
30-4-2018 Folder wijst toeristen op bio-adressen in Gouda
26-4-2018 "Nu serveren we geen voer meer maar voeding"
24-4-2018 Genomineerden Gaia Green Awards 2018 bekendgemaakt
17-4-2018 Hoe organiseer je een eco-bruiloft?
16-4-2018 "Gaan wekelijks voor bio-zuivel naar de boerderij in Wilp"
13-4-2018 'Het leven is mooi' gekoppeld aan biologisch bewust eten op z'n Italiaans
12-4-2018 Nice & Nuts nu ook in kiloverpakkingen bij BD-Totaal
11-4-2018 EXKi heeft vierde filiaal in Nederland geopend
6-4-2018 'De tuin van de smid' viert jubileum tijdens verbouwing
3-4-2018 Dapp Frietwinkel nu ook in Leiden

 

Plaats een reactie:

Naam: *
Woonplaats: *
Email: *
  E-mail weergeven
Bericht: *
code
Voer bovenstaande code in *