Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw van Piramide: Borstvoedingsthee

Piramide lanceert een nieuwe melange in een nieuwe verpakking voor zorgzame moeders: borstvoedingsthee. Vanaf nu is de nieuwe 100% biologische Borstvoedingsthee van Piramide verkrijgbaar bij de biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland en België. De heerlijke blend van venkel, anijszaad, groene rooibos en kaneel zorgt voor een ontspannen theemoment en borstvoedingsperiode. De combinatie van bittere en zoete venkel in deze borstvoedingsthee ondersteunt de productie van moedermelk. De anijszaad, groene rooibos en kaneel maakt deze aangename melange zacht, zoet en puur. De borstvoedingsthee is theïne- en suikervrij en zonder toegevoegde aroma's. Piramide Borstvoedingsthee is een ideale toevoeging op het onomschrijfbare moedergevoel.

Hoe te gebruiken? Breng water aan de kook en giet het daarna in de kop. Laat het theezakje hierin minstens 2-5 minuten trekken. Drink tot 2 koppen per dag in combinatie met een gebalanceerd en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl.
 


Verkrijgbaarheid: Biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels
Prijs: de adviesprijs is 2,49 euro per doosje.
 

Over Piramide

Alle producten van Piramide zijn 100% biologisch en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Bovendien krijgen alle ingrediënten ruim de tijd om te groeien en te bloeien en dat is te proeven. Pure liefde voor thee is de enige toevoeging die Piramide doet.

Die liefde reikt veel verder dan de theeproductie zelf. Piramide probeert op alle fronten het milieu waar mogelijk te ontlasten. Bij de keuze voor onze verpakkingen houdt Piramide rekening met de impact op het milieu. Zo dragen onze verpakkingen het Forest Stewardship Council-logo. Deze organisatie zorgt ervoor dat de bossen op onze wereld door middel van verantwoord bosbeheer behouden kunnen blijven. Voor het papiergebruik voor de verpakkingen worden bomen herplant, zodat de lokale flora en fauna in stand blijven. Daarnaast hebben de nieuwe verpakkingen geen plasticfolie meer, zijn de theebuiltjes van ongebleekt papier en de theekoordjes van duurzaam katoen.

Wessanen

Piramide is onderdeel van Wessanen Benelux.

Voor meer informatie: Rob.Persoon@Wessanen.com
Publicatiedatum: